‘Goed zijn voor de aarde, goed zijn voor elkaar’ Sponseractie

Unieke kans om een glas in lood paneel te kopen naar ontwerp van Marc Mulders.

Momenteel werkt Marc Mulders samen met KUNSTREGIE aan een prachtig project voor de doopkapel van de Sint Petrusbasiliek te Oirschot.

De drie ramen in de Doopkapel van de Basiliek dragen een boodschap met zich mee geïnspireerd door Franciscus van Assisi, zijn liefde en zorg voor de natuur, en door de encycliek ‘Laudatio si’ van paus Franciscus, die oproept tot het eren en beschermen van de natuur.

Met als motto voor de drie  ramen: ‘Goed zijn voor de aarde-goed zijn voor elkaar’

Om dit project gerealiseerd te krijgen is het parochiebestuur bezig met fondsen werving, maar daarnaast zijn ook KunstRegie en Marc zelf een actie gestart omdat extra ondersteuning noodzakelijk blijkt gezien de extra, niet voorziene, arbeidsintensieve productie van deze drie ramen.

Marc heeft het idee aangedragen om extra glas in lood panelen te maken van bovengenoemde ramen. Het paneel op de foto is dan ook 1 van de glas in lood panelen die te koop aangeboden worden. Het glas in lood paneel kan opgenomen worden in aan messing kader met oogjes. Dit kan dan opgehangen worden voor een raam. Een andere ( en mooie ) optie is om het glas in lood op te nemen in een houten omlijsting uitgevoerd met LED verlichting. Deze LED verlichting is dim-baar en op afstaand te bedienen.  De omlijsting wordt speciaal op wens op kleur geschilderd en wordt opgehangen tegen een muur.

Het geheel heeft een afmeting van 55 cm breed * 66 cm hoog. De verlichte omlijsting is 7 cm diep.

Kosten:

  • 1 paneel uitgevoerd als raamhanger kost € 8.500,00 incl. 9 % btw
  • 1 paneel uitgevoerd met omlijsting en LED verlichting € 9.500,00 incl. 9%btw.

Het is een groot bedrag, dat realiseren wij ook, echter ondersteun je hiermee ook het kunstproject en wordt je donateur.
Daarnaast koop je natuurlijk een echt glas in lood paneel van Marc Mulders. Het komt zelden voor dat er glas in lood panelen beschikbaar komen voor aankoop.

Bijgaand foto’s van enige panelen en van the making off’ van de ramen.

U wordt als  koper-sponsor uitgenodigd voor de onthulling van de ramen in november. En uw naam wordt vermeld in een plaquette bij de ramen.

Indien u nog meer informatie nodig heeft dan horen wij dit graag. 

Indien u geïnteresseerd kunst U contact opnemen door een bericht te zenden aan: info@kunstregie.nl  of telefonisch: 06 29021606. Of aan Marc via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Ad van den Hoven en Marc Mulders.

KunstRegie B.V.
Vughterstraat 299
5211 GE  ‘s-Hertogenbosch